Nieuws

 • 16 jun. 2022
  Footéolien, c'était VENTastique!

  Het Footéolien toernooi is een niet te missen evenement in de windenergiesector. Een uniek moment waarop alle actoren uit de windenergie sector in Frankrijk het tegen elkaar opnemen rond een voetbal... voor het plezier! Elicio was er opnieuw enthousiast aanwezig met 2 teams: Les diables vertes en Les tigresses Elicio... en we hebben gescoord!

  Lees meer

 • 21 mei 2022
  Gaan windenergie en natuur hand in hand?

  Ja hoor,  en dat bewijst de gemeente Saint-Nicolas-du-Terre met de aanleg van nieuwe wandelpaden in de nabijheid van het windpark Bois de Grisan.
  Een jagerspad in de Morbihan dat ongeveer twintig jaar geleden werd aangelegd, werd gerestaureerd en er zijn extra routes aangelegd met de financiering van Elicio. Natuur- en windenergie- liefhebbers kunnen nu kiezen tussen 4 routes van 2,6 km tot 10,2 km en een duur van 45 minuten tot 2 uur en 40 minuten...

  Lees meer

 • 20 mei 2022
  "Seazing" the day

  Op 10 mei kregen enkele gelukkige collega's een last-minute ticket om aan te sluiten bij een bezoek aan ons offshore windpark Norther. De weersomstandigheden waren gunstig. It was just a perfect day!

  Lees meer

 • 6 mei 2022
  Windenergieproject Balen officieel geopend: burgers kunnen mee participeren

  Elicio en burgercoöperatie Campina Energie huldigden de twee Enercon windturbines officieel in. De grootste afnemer van de windenergie wordt drinkwatermaatschappij Pidpa, waardoor de pompinstallaties op het terrein nagenoeg volledig op groene energie kunnen werken. Met de zon en de wind van de partij, was het een ideaal moment om hernieuwbare energie te vieren.

  Lees meer

Top