Nieuws

 • 20 sep. 2021
  Vier initiatiefnemers, één milieuonderzoek.

  Elicio, Eneco, Limburg win(d)t en Luminus onderzoeken samen de mogelijkheid om 15 windturbines te plaatsen langs de E313 Tongeren-Riemst.
   

  Lees meer

 • 15 sep. 2021
  Elicio en BayWa r.e. halen de preselectie

  Elicio en BayWa r.e. behoren tot de geselecteerden voor deelname aan de aanbesteding voor het eerste commerciële drijvende offshore windmolenpark. Dat zal een capaciteit van 250 MW hebben en komt ten zuiden van Bretagne, Frankrijk. Het is de grootste aanbesteding tot nu toe voor een drijvend windmolenpark op industriële schaal in Europa. 

  Lees meer

 • 3 sep. 2021
  Elicio aanwezig op Floating Offshore Wind-evenement in Aberdeen

  Het Floating Offshore Wind-evenement op 15 en 16 september in Aberdeen brengt de spelers uit de markt van floating offshore windenergie samen voor 2 dagen. FEA, het consortium waar Elicio deel van uitmaakt, zal als inschrijver voor de ScotWind-aanbesteding, aanwezig zijn op de beurs. Bezoek ons op stand 16.

  Lees meer

 • 24 aug. 2021
  FEA mikt op ScotWind succes

  Crown Estate Scotland biedt tot 8 600 vierkante kilometer zeebodem aan voor de ontwikkeling van offshore-windenergie rond de Schotse kust. Het consortium FEA - waarin Elicio een partner is - heeft een aantal aanvragen ingediend.

  Lees meer

Top