Nieuws

 • 15 mrt. 2023
  1578 smiles: daar doen we het voor!

  Wat een topeditie! 1578 sportievelingen, waarvan 32 Elicio lopers, liepen zaterdag rondjes van 1 mijl (1,6km) in Brugge centrum voor het goede doel. De sfeer was fantastisch, zowel tijdens het lopen als tijdens de after-party! Voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

  Lees meer

 • 9 feb. 2023
  Windpark La Tourelle wordt eerste windturbine van de coöperatieve Enercoop

  De Enercon windturbine werd in 2009 in gebruik genomen en produceerde sindsdien gemiddeld 4.783 MWh per jaar, d.w.z. het jaarlijkse elektriciteitsverbruik van 2.400 huishoudens. Hiermee werd elk jaar de uitstoot van 206 ton CO2 vermeden. Na 14 jaar trouwe dienst vertrouwt Elicio de turbine toe aan Enercoop, die haar eigen productiecapaciteit hiermee meteen vergroot..
   

  Lees meer

 • 30 jan. 2023
  FEA ondersteunt het UHI Schools STEM Engagement Programme

  Floating Energy Allyance - een consortium van de 3 bedrijven BayWa r.e., BW Idéol en Elicio -  steunt samen met nog andere ScotWind-ontwikkelaars een nieuw initiatief van de University of the Highlands and Islands, dat essentiële STEM-opleidingen voor leraren ondersteunt. 

  Lees meer

 • 24 jan. 2023
  ICT devices voor Oekraïne

  Het IT-team van Elicio kreeg deze maand een speciale opdracht. Ze verzamelden alle ongebruikte ICT apparatuur om te controleren en te resetten. Alle devices krijgen een nieuw leven via het initiatief #laptopsforukraine. 

  Lees meer

Top